26.07.2009

minik seniii


zaman zaman bir mastiff alip koseme cekilesim geliyor. (cok isler basardim ya hep ondan) Beraber deliler gibi kosup oynayacak zamani cokta gecirmeden soyle bir yavruyu kapatmak lazim. Merakli gozlerle yasam alanini kesfederken o benimde eminim ki farkinda olmadigim veyahut onemsemedigim bir cok seyi tekrar gozden gecirme sansim olacak. 2 ay once hop hop yaparak oynadigim kopegin 5. ayindayken deviremedigimi farkedince yasayacagim soka simdiden hazirliyorum kendimi.



Cok degil 1 - 1.5 sene icinde birlikte oturup mac izleyecek sinemaya gidecek kivama geliyor zaten. Geldikten sonrada seninle kosup ziplamiyor ki agirbasli bir kopek nede olsa. Hem 90 kiloluk bir canlinin ustume ziplayip beni yerden yere vurmasi tercih etmem. Ki 40 kiloluk alman kurdu ile zor basa cikiyordum. Her yanimi yalayip duruyordu zafer kazanmiscasina pzevengk.



Illada kocaman bi bahcem olsun 10 donum arazi de deli cilgin savrulayim bortu bocekle demeyecek kadar efendidirler de ayni zamanda. Hahah tembelliklerinden tamamen kosmaya usenirler valla mumkunse ona ozel hazirlanmis pofidik yatagi ve minderlerinden kalkmak istemezler. Yinede salya konusunda fazlasi ile bonkor olduklarini ve uyurken cikardiklari ufacik miriltilari goz onune alirsam ufak bi bahcenin ikimizide mutlu edecegine suphem yok. Ihtiyaclari icin ev/bahcesinden uzaklasip yapacagi kisa ve sakin bir geziyi olumsuz karsilamaycaktir eminim.



Nede olsa gelince boylu boyunca uzanip, gozlerini dinlendirebilecegi en uygun uclu koltugu onu bekliyor olacak.

Hiç yorum yok: